Autor: Siret Trull • 19. märts 2014
Ainult tellijatele

Veskimägi: parim mainekujundaja on töö

Tõstamaa perearst Madis Veskimägi perearstiabi võimalusi tutvustavast teavituskampaaniast isiklikku kasu ei looda, kuid usub, et ehk muutub selle tulemusel patsientide liikumine Eestis üldiselt ehk veidi põhjendatumaks.

„Otsest kasu nüüd isiklikult küll ei looda. Sellisel juhul peaksime täpsustama mida selle kasu all mõtelda. Kõige parem mainekujundaja on tegelik töö, ooteaegade puudumine, koduvisiitide tegemine, perearstikeskuse diagnostika ja väikekirurgilised protseduurid. Ühesõnaga võimalikult hea abi kõigile, vajadusel nõupidamine kolleegidega, teise arvamuse küsimine.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708