Autor: Violetta Riidas • 11. aprill 2014
Ainult tellijatele

Füsioterapeudid: inimesed eksperimenteerivad teadmatusest oma tervisega

Kinesioteiping on viimastel aastatel Eesti tervishoiu- ja rehabilitatsioonispetsialistide hulgas aina populaarsemaks teraapiavormiks muutunud. Paljudel spordivõistlustel võime näha sportlasi kenad värvilised ribad kehale kinnitatud, oma sooritusi tegemas. Ka Eestis on seda meetodit kasutatud juba aastaid, kuid see eeldab korralikku väljaõpet ja eelnevaid meditsiinilisi teadmisi, kirjutavad terapeudid Hille Maas ja Pille-Riika Lepik, kirjutas Tarbija24. 

Kahjuks on mingil moel Eestis valla päästetud kampaania «Kõik teipima!» ning leidub mitmeid spetsialiste, kes ebaprofessionaalselt kutsuvad üles tavainimesi ostma apteekidest/ spordipoodidest kinesioteibi tooteid ja ise neid paigaldama karbis sisalduvate jooniste järgi. Iga inimese tervis on tema oma kätes ja kedagi ei saa keelata oma tervisega katsetusi tegemast. 

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708