Autor: Triin Tabur • 5. mai 2014
Ainult tellijatele

Reet Teng: oleme asutamispiirangu kadumisel valmis laienema

Reedel teatas apteekrite liit, et kolm maa-apteeki sulgevad uksed, sama saatus ähvardab lähiajal veel 18 kohalikku ravimimüüjat. Ülikooli Apteek kinnitas liidu teatele vastates, et on asutamispiirangute kadumisel valmis laienema üle Eesti ja tagama ravimite kättesaadavuse ka nendes piirkondades, kus apteegid väidetavalt suletakse, kirjutas tarbija24.

Ülikooli Apteegi juhatuse liikme Reet Tengi sõnul lähtub ettevõte Riigikohtu otsusest, et apteegituru korporatiivsed reeglid kaovad ja turg avaneb lisaks olemasolevale kahele turuosalisele ka teistele huvilistele.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708