Autor: Violetta Riidas • 19. mai 2014
Ainult tellijatele

Perearstidele päikesekiir pilvede vahelt

Esmatasandi meditsiini on tekkinud lootustandev päikesekiir – lausa kaks. Esimesele pandi alus juba aasta tagasi, kui perearstide tegevuse korraldamine läks maavalitsustelt terviseametile, ja teine hakkas paistma sel aastal, sest eurorahakraanid avanevad ka tervisekeskustele.  

Asjade käiguga on rahul ka pere­arstide seltsi president Diana Ingerainen: “Riigil tekkis esimest korda pilt, kuidas meil esmatasandiga tegelikult olukord on, sest senine maakondade kaupa info oli lünklik.” Nüüd on juba aastapäevad olnud terviseametis eraldi pere­meditsiini osakond, mida juhib Pille Saar.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708