Autor: Violetta Riidas • 21. mai 2014
Ainult tellijatele

Tallinna Lastehaigla korraldab suure soovijate arvu tõttu kaks ülekaaluliste laste laagrit

Tallinna Lastehaigla toetusfondi juht Inna Kramer tõi eilsel tänuüritusel näiteks õnnestunud projektidest ka mulluse ülekaaluliste laste suvelaagri, kus 22 last kaotasid kokku üle 76 kilo, kirjutas Postimees. 

«Tänavu oli aga soovijaid nii palju, et tuleb teha koguni kaks sellist suvelaagrit,» rääkis Kramer. Tallinna Lastehaigla endokrinoloogiateenistuse juhataja Ülle Einberg  on varasemas intervjuus Kuku raadiole suvelaagrist kõnelnud - seal on kontrollitud toit ja palju füüsilist koormust - jalgrattamatkad, jalgsimatkad, pallimängud, sportimine. Einbergi sõnul osalevad laagris murdeealised lapsed, kes tõesti tahavad kaalus alla võtta.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708