Autor: Violetta Riidas • 27. mai 2014
Ainult tellijatele

Kas gluteenitalumatus on ikka olemas?

Inimesi, kes loobuvad gluteenitalumatust põhjenduseks tuues leivast, pastast ja paljust muustki, on üha rohkem. Kuid kas see seisund ka tegelikult eksisteerib, küsib Tarbija24?

Austraalia professor Peter Gibson on gluteeni põhjalikult uurinud ning pole sellise olukorra üle sugugi üllatunud. Veel aasta tagasi oleks ta näiteks isegi nõustunud, et gluteen on kahjulik ning seda tuleks vältida. Kuid tema viimane uuring näitab hoopis midagi muud: gluteenitalumatust pole lihtsalt olemas, kirjutab Shape.com. 

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708