Autor: Siret Trull • 2. september 2014
Ainult tellijatele

Terviseamet utsitab Tartu Kiirabi uusi seadmeid paigaldama

Terviseamet saatis Tartu Kiirabile augusti keskel kirja, milles viitas, et Tartu Kiirabil on kohustatud 30. septembriks liidestuma häirekeskuse info- ja sidesüsteemi uue komponendiga (GIS). Vastasel juhul on terviseametil õigus nõuda kiirabipidajalt leppetrahvi tasumist, samuti öelda leping erakorraliselt üles.

Terviseameti peadirektori asetäitja Üllar Kaljumäe allkirjastatud kirjas viidatakse, et terviseamet on Eesti-Šveitsi koostööprogrammi raames soetanud kõikidele halduslepingu partneritele seadmed, mis tagavad ühenduse häirekeskuse info- ja sidesüsteemidega. Hankelepingu lahutamatuks osaks on seadmete paigaldus. Seadmed on soetatud ja paigaldus teostatud eesmärgiga tagada kiirabibrigaadide võimekus liidestumaks häirekeskuse info- ja sidesüsteemi uue komponendiga (GIS). Häirekeskus omapoolselt tagab kõikidele kiirabibrigaadidele, kes osutavad kiirabiteenust terviseametiga sõlmitud halduslepingu alusel, tasuta vajaliku tarkvara koos selle paigaldusega.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708