Autor: Triin Tabur • 11. september 2014
Ainult tellijatele

Saaremaa haiglas on vajadus õdede järele kaetud

Üleeile avaldas õdede liit teate, et Eestis on täitmata ligi tuhat õe ja õendustöötaja ametikohta. SA Kuressaare Haigla juhatuse esimees Viktor Sarapuu ütles, et haiglasse on alati uusi töötajaid vaja, kuid täpsustas, et momendil on Kuressaare haigla õendustöötajatega kaetud, kirjutas Saarte Hääl.

Õendusjuht Annely Õun kinnitas, et Kuressaare haigla saab oma jõududega hakkama. “Mõne töökoha peab mõnikord ära katma, aga sellist asja, et me peaks seetõttu mingi osakonna sulgema, ei ole,” selgitas Õun. Intensiivsem töökoormus tuleneb Õuna sõnul aeg-ajalt sellest, kui keegi jääb lapsehoolduspuhkusele.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708