Autor: Triin Tabur • 12. september 2014
Ainult tellijatele

Kaitseväe proviisor: Afganistan andis asendamatu kogemuse

Kuraditosin aastat kaitseväe kesk­apteegi ülemana töötanud proviisor Lauri Bender leiab oma ametis pide­valt uusi värve ja põnevaid väljakut­seid. „Töö olemus on aja jooksul kõvasti muutunud, haare on laiemaks läinud,” tõdeb ka missioonil osalenud mees. Argirutiini aitavad lõhku­da kaasalöömine korporatsiooni töös ja perega koos maatööde tegemine, vahendas tarbija24.

Kaitseväe apteek erineb tavaapteegist muu hulgas selle poolest, et suur osa tööst on seotud vaktsiinidega. Kõigile kaitseväelastele on gripi­, puukentsefa­liidi­ ja difteeria­teetanuse vastased vaktsiinid, kuid mõistagi on märksa rohkem eri vaktsiine mõeldud neile meestele, kes suunduvad sõjalisele välismissioonile. „Liitlased on isegi imestanud, kui hästi Eesti oma sõdurite eest hoolt kannab, immuniseerimise arvelt kokku ei hoita,” tõdes Bender.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708