Autor: Violetta Riidas • 23. september 2014
Ainult tellijatele

Riiklik lepitaja: haigekassa ei ole põhjatu rahaauk 

Riikliku lepitaja Henn Pärna hinnangul ei ole tervishoiutöötajate kollektiivlepingu puhul küsimus pelgalt palgasoovide rahuldamises – pigem puudutab probleem kogu ühiskonda ja arusaamist, et haigekassa ei ole põhjatu auk, kust raha võtta, kirjutas Tervis.Postimees.

«Minu nägemus on, et samamoodi edasi minna ei saa ja siin ei ole küsimus ainult haigekassas või arstide ja haiglate liidus, vaid ka ühiskondlikes hoiakutes. See aeg, kus kujutatakse ette, justkui haigekassa oleks põhjatu auk ja ühiskond võib sealt vabalt aru andmata kulutada, on läbi,» ütles Pärn Postimehele.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708