Autor: Triin Tabur • 14. oktoober 2014
Ainult tellijatele

Henn Pärn: pakkumine arstidele tuleb lähipäevil

Riiklik lepitaja Henn Pärn kinnitas, et nii tervishoiutöötajate kui ka haiglate esindajad on ühisel arusaamisel, et nii enam edasi minna ei saa, mistõttu jõuab haigekassani suure tõenäosusega konsensuslik pakkumine. Seejärel seisab haigekassa karmide valikute ees, kirjutas Postimees.

Eelmisel nädalal riiklik lepitaja Henn Pärn veel konkreetsete ettepanekutega välja ei tulnud, ent kinnitab, et plaanib seda teha selle nädala lõpus. Pakkumine tuleb muuhulgas nii öötundide lisatasu, puhkepäevadel töötamise tasu kui ka arst-õppejõudude palga suhtes.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708