Autor: Kadi Heinsalu • 1. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Perearst pakub asendajale tasu alates 100 € päev

Eesti ühe suurema nimistuga perearst Kaalep Koppel pakub terviseameti kodulehel asendajale päevatasu 100 eurot, millele võivad lisanduda muud tasud.

Kaalep Koppel tegutseb Saaremaal ja aprilli lõpu seisuga oli tema nimistus 3200 hinge. Nimistu teeninduspiirkonnaks on Kuressaare linn ja Kärla vald.

Oma südamlikus pöördumises tulevase kolleegi poole kirjutab Koppel, et "kõige ideaalsem oleks meile tööle tulla esialgu osa lise ajaga, siis on võimalik paindlikult ka edasist koostööd planeerida ja töömahtu kasvatada kuni näiteks ühe perearsti nimistu pungumiseni (Kärla). Saaremaal koosnevad enamus perearsti nimistuid patsientidest üle terve maakonna. Sellepärast peab mingi aeg töötama ja patsientide usalduse võitma, et nad nimistusse ikka jääksid."

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099