Autor: Siret Trull • 11. oktoober 2014
Ainult tellijatele

Ellamaa: Rändarstide õlule arstiabi ehitamine on kuritegelik

Sügis on käes ja valimised tulemas. Arstid on aga jälle tööandjaga vaidlemas, arstiabiga rahulolematud anonüümsed kommentaatorid arste sõimamas ja tuntud staažikas riigikogulane taasalustamas ravijärjekordade vastast võitlust. Nagu ikka - igaüks enda eest, kirjutab neurokirurg Andres Ellamaa Delfis.

Arstid, kellel on maailmaturul tõeliselt konkurentsivõimeline elukutse, tahavad saada ka vastavat palka. Neil on vaba võimalus kandideerida arstiks mistahes riigis ning seda nad teevadki. Ennekõike seepärast, et nad tahavad saada korralikku palka normaalaja kestel tehtud töö eest. Ja arstid lihtsalt ei ole enam nõus pendeldama mitme töökoha vahel või tegema kuni 36 tundi kestvaid tööpäevi. 

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708