Autor: Violetta Riidas • 28. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tuleb ennetada olukorda, kus laps jääb üksikuks

Laste-psühhiaater Anne Kleinberg ütles stuudiointervjuus "Aktuaalsele kaamerale", et koolitulistamisjuhtumeid ei saa kuidagi välistada, küll aga saab ennetada, et inimesed ei jääks üksikuks, kirjutas ERR Uudised.

"Oleme avatud ühiskond. Kõik, mis maailmas toimub, jõuab meie noorteni ka. Me ei saa kuidagi välistada, et me erineksime kuidagi teistest meie ümber," ütles Kleinberg.

Ta märkis, et isegi sotsiaalmeedia postituste pealt häirekella löömine ei pruugi anda tulemust. "Absoluutseid garantiisid pole. Noorukite psühholoogiline muutumine võib olla väga mitmekülgne. See võib olla vägivalda täis ilma, et see oleks tähendusrikas ja me peaksime inimese elu kohe pea peale pöörama."

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099