Autor: Siret Trull • 20. november 2014
Ainult tellijatele

Naine nõuab väidetava ravivea eest haiglalt suurt kahjutasu

Aastaid meditsiini valdkonnas töötanud naine hageb Põhja-Eesti Regionaalhaigla väidetava ravivea eest ja nõuab 53 000 eurot. Hagid haiglate vastu on haruldased ning sotsiaalministeerium kaalub uut ja põhimõtteliselt üsna erinevat ravikahjude hüvitamise süsteemi, mis oleks kohtuväline ja mittesüüline.

2009. aasta 12. jaanuaril jalutas 17 aastat Rakvere haiglas kirurgiaosakonnas õde-perenaisena töötanud Inga Täär koeraga, kuid kukkus musta jääga kaetud teel ning murdis käeluu. Kuna tegemist oli nii tõsise luumurruga, et seda ei saanud Rakvere haiglas opereerida, siis viidi naine Tallinna haiglasse. Seal paigaldati käe sisse metallplaadid, et luu fikseerida, vahendas ETV saade "Pealtnägija".

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708