Autor: Triin Tabur • 27. november 2014
Ainult tellijatele

Paluste: muudatus annab õele ainult korduvretsepti õiguse

Sotsiaalministeeriumi tervishoiuosakonna juhataja Heli Paluste sõnul hõlmab hetkel veel kooskõlastusringil olev ja pereõele retseptiõiguse andev seaduse muudatus vaid piiratud hulka ravimeid ja nende väljakirjutamisele on kehtestatud piirang – pereõel on ainult korduva retsepti väljakirjutamise õigus.

Mai lõpul saatis arstide liit sotsiaalministeeriumile kirja , kus palub võimalust saada osa kõnealuse seaduse muutmisel, kuna liit ei olnud rahul muudatusega sellisel kujul nagu see maikuu seisuga oli. Kas arstide liidule vastati toona midagi ja kaasati neid seaduse muutmise protsessi?

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708