Autor: Triin Tabur • 5. detsember 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ülle Lumi kandideerib riigikokku

Viljandi linnavalitsuse ja Viljandi haigla nõukogu liige ning Viljandi Hambakliiniku juhataja Ülle Lumi kandideerib eelseisvatel riigikogu valimistel Sotsiaaldemokraatliku Erakonna nimekirjas.

Ülle Lumi ütles, et kandideerib, sest tal on kindel tahtmine viia ellu lubadus, mille andsin inimestele eelmistel riigikogu valimistel. "Lubasin, et minu toetajate hääl aitab ehitada uue haigla Viljandi kesklinna. Tahan kinnitada, et need ligi 900 mulle antud häält eelmistel valimistel innustasid mind jätkama teemaga tegelemist," lisas ta.

Arengud tervishoius näitavad Lumi hinnangul, et lisaks aktiivravihaiglale peab uues tervishoiuasutuses olemas olema ka kaasaegne perearstikeskus. Uus keskus ei ole asi iseeneses, vaid vahend kvaliteetse arstiabi ja terviseteenuse kättesaamise parandamiseks.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708