Autor: Violetta Riidas • 23. detsember 2014
Ainult tellijatele

Allik: Tulekus on uus meditsiinimaastik

Jõulised sammud väikehaiglate võrgustamisel tõid Põhja-Eesti Regionaalhaigla juhatuse esimehele Tõnis Allikule meditsiinimõjutaja 2014 tiitli. Allik usub, et võrgustumisega tekkivad haiglapiirkonnad korrastavad meditsiinimaastikku nii, et see on tulevikus piisavalt liigendatud ja samas liigirikas.

Tõnis Allik, kuidas Te ise tunnete, kui palju on võrgustumise plaanides Teie, kui palju PERHi, kui palju riigi nägemust ja tegevust?Ma pean selle suundumuse autoriks ja „pioneeriks“ ikkagi Tartu Ülikooli Kliinikumi, kes on ju esimene võrgustuja Lõuna-Eesti Haiglaga. Iga idee käivitamisel on oluline, et „pioneeri“ ideest võtab keegi järgmine kinni ja arendab seda edasi.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708