21. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Magnum AS juhatuse esimehena asub tööle Margus Rink

Magnum AS juhatuse esimehena asub tööle Margus Rink.
Foto: Erakogu
Alates 11. maist asub Magnum AS juhatuse esimehena tööle Margus Rink, kes seni töötas Eesti Energia energiamüügi juhi ja juhatuse liikmena. Senine juhatuse esimees Kristjan Vilosius jätkab Magnum AS nõukogu liikmena ning UP Invest OÜ juhatuse esimehena.

Margus Rink on kogenud juht, kes aastatel 2004-2008 töötas Hansapangas jaepanganduse tegevdirektorina. Tal on ärijuhtimise magistrikraad Tartu Ülikoolist ning ta on täiendanud end muuhulgas ka Oxfordi ja Stanfordi ülikoolide täiendkoolitustel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708