Magnum AS esimees on Ahti Kallikorm

Magnumi juhatuse esimees Ahti Kallikorm
Magnumi juhatuse esimees Ahti Kallikorm

Seoses Magnumi juhatuse esimehe Margus Rinki ametist lahkumisega juhib tänasest Magnum ASi senine juhatuse liige Ahti Kallikorm, kirjutas Postimees.

„Tänan Margus Rinki seni tehtud töö eest. Tema Magnumis töötatud aja jooksul ilmnes, et meil on temaga erinev nägemus ettevõtte juhtimisest, mistõttu toimub ka juhtide vahetus,“ ütles Magnum ASi nõukogu esimees Margus Linnamäe. „Ahti on tänu oma meditsiinilisele haridusele ja pikaajalisele töökogemusele hästi kursis meie valdkonnas toimuvaga, on tõestanud end tubli juhi ja meeskonnamängijana ning kõigele lisaks on tal hea ärivaist,“ lisas Linnamäe.

Ahti Kallikorm töötab Magnumis 2004. aastast. Varasemalt on ta olnud Põhja-Eesti Regionaalhaigla juhatuse esimees, sotsiaalministeeriumi eurointegratsiooni asekantsler ja endokrinoloog Tartu Ülikooli Kliinikumis.

Ametist lahkunud Margus Rink alustas tööd Magnumi esimehena 11. mail 2015. aastal.

Magnum AS on MM Grupp kontserni kuuluv Balti riikides ja Soomes tegutsev ravimite hulgi- ja jaemüügi ettevõte, kes opereerib tipptasemel tehnoloogiaga ravimite, haiglatarvikute ja muu apteegikauba hulgimüügi- ja logistikaüksusi ning kelle apteegid tegutsevad Apotheka ning A-Aptiekas kaubamärgi all Eestis ja Lätis.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. märts 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.