Kuula artiklit
Autorid: Meditsiiniuudised , Meditsiiniuudised, mu.ee • 26. jaanuar 2016
Kuula artiklit
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Magnum AS esimees on Ahti Kallikorm

Magnumi juhatuse esimees Ahti Kallikorm
Foto: Raul Mee/ÄP
Seoses Magnumi juhatuse esimehe Margus Rinki ametist lahkumisega juhib tänasest Magnum ASi senine juhatuse liige Ahti Kallikorm, kirjutas Postimees.

„Tänan Margus Rinki seni tehtud töö eest. Tema Magnumis töötatud aja jooksul ilmnes, et meil on temaga erinev nägemus ettevõtte juhtimisest, mistõttu toimub ka juhtide vahetus,“ ütles Magnum ASi nõukogu esimees Margus Linnamäe. „Ahti on tänu oma meditsiinilisele haridusele ja pikaajalisele töökogemusele hästi kursis meie valdkonnas toimuvaga, on tõestanud end tubli juhi ja meeskonnamängijana ning kõigele lisaks on tal hea ärivaist,“ lisas Linnamäe.

Ahti Kallikorm töötab Magnumis 2004. aastast. Varasemalt on ta olnud Põhja-Eesti Regionaalhaigla juhatuse esimees, sotsiaalministeeriumi eurointegratsiooni asekantsler ja endokrinoloog Tartu Ülikooli Kliinikumis.

Ametist lahkunud Margus Rink alustas tööd Magnumi esimehena 11. mail 2015. aastal.

Magnum AS on MM Grupp kontserni kuuluv Balti riikides ja Soomes tegutsev ravimite hulgi- ja jaemüügi ettevõte, kes opereerib tipptasemel tehnoloogiaga ravimite, haiglatarvikute ja muu apteegikauba hulgimüügi- ja logistikaüksusi ning kelle apteegid tegutsevad Apotheka ning A-Aptiekas kaubamärgi all Eestis ja Lätis.

Magnum AS esimees on Ahti Kallikorm
Kuula artiklit

Magnum AS esimees on Ahti Kallikorm

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708