8. juuni 2015
Ainult tellijatele

Kolm aastat kestnud allergiaprojekt päädib konverentsiga

Autor: PERH

Eesti biotehnoloogia programmi raames finantseeritud projekt „Development of biotechnology-based food allergen surveillance methods (ALLERGOFOOD), mis kestis kolm aastat, lõpeb järgmisel nädalal esindusliku konverentsiga Toiduliidu korraldusel.

Projekti juht oli PERHis töötav pulmonoloogiadoktor Svetlana Sergejeva. Projekti eesmärk oli töötada välja metoodikad allergeenide kvalitatiivseks ja kvantitatiivseks detekteerimiseks toidus DNA tasemel. Samuti Eesti laste toidu vastu sensibiliseerimise ja toiduallergia levimuse hindamine ning sagedasemate toiduallergeenide väljaselgitamine. Lisaks sooviti hinnata tubaka mõju laste müeloidrakkude alampopulatsioonidele.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708