26. oktoober 2015
Ainult tellijatele

WHO võrdleb töödeldud liha mõju organismile asbesti ja arseeniga

Küpsetatud lihatükid.
Autor: Scanpix/Caro

Töödeldud lihas võivad aja jooksul moodustuda vähkitekitavad ained, mistõttu tasub seda süüa minimaalselt.

Maailma Terviseorganisatsioon (WHO) avaldas täna aruande terviseriskidest töödeldud liha söömisel, vahendas Postimehe terviseportaal.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708