11. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arstitudengid kaasasid koolinoored tervishoiu kujundamise protsessi

1.-3. klass, parim rühmatöö: Tallinna Tondi Põhikooli õpilased (juhendaja Silvia Paluveer)
Foto: eays.ee
Käesoleva aasta septembris kuulutas Eesti Arstiteadusüliõpilaste Selts (EAÜS) välja üleriigilise koolilaste joonistus- ja esseekonkursi tervise teemadel. Konkursil osales 998 koolinoort.

EAÜSi 25. tegutsemisaasta ja laste tervise kuu raames korraldatud konkursile esitati 653 kunstitööd, millest 16 olid rühmatööd, ning 201 kirjutist. Teemad olid valitud eesmärgiga panna lapsed tervise kujundamise protsessile mõtlema, erinevaid probleeme märkama ning neile lahendust otsima. Üheks populaarsemaks teemaks iga vanusegrupi noorte seas oli EAÜSi motole toetuv “Et maailma kõige tervemad ja õnnelikumad inimesed elaksid Eestis”.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099