18. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ossinovski: investeeringuga me anname perearstide meeskondadele rohkem jõudu

Tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski.
Foto: Eiko Kink
Tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski vastas esmaspäeval arupärimisele investeeringute kohta tervisekeskustesse ning märkis, et koos Euroopa Liidu vahendite ja taotlejate kaasfinantseeringuga investeeritakse esmatasandi arstiabisse umbes 115 miljonit eurot.

Viktor Vassiljev, Valeri Korb, Marika Tuus-Laul, Dmitri Dmitrijev, Aadu Must, Jaanus Karilaid, Kersti Sarapuu, Kadri Simson, Olga Ivanova, Mailis Reps, Siret Kotka, Lauri Laasi, Peeter Ernits, Märt Sults, Mihhail Korb ja Enn Eesmaa soovisid oma arupärimisega saada selgitusi perioodil 2014-2023 tehtavate investeeringute kohta tervisekeskustesse (nr 78).

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099