16. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lõpuks ometi: algab võidujooks tervisekeskustele

Sotsiaalministeeriumi tervisesüsteemide arendamise osakonna juhataja Triin Habicht.
Foto: ÄP: Raul Mee
Neljapäeval (21. jaanuaril) peaks viimaks ometi algama võimalus esitada ametlikke taotlusi üle Eesti rajatavaile tervisekeskustele. Sotsiaalministeeriumist kinnitati, et uus tervise- ja tööminister on vajalikud paberid allkirjastanud.

"Minister on kõik tervisekeskuste investeeringutega seotud dokumendid omalt poolt allkirjastanud ja me  loodame 21.01 avada taotlusvooru," täpsustas sotsiaalministeeriumi tervisesüsteemide arendamise osakonna juhataja Triin Habicht, kelle juhtimisel see protsess hakkab toimuma. "Tegeleme hetkel ka sellega seonduvalt teavituse ettevalmistamisega."

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708