Autor: Violetta Riidas • 27. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haigekassa eelarvest kadus kahe lugemise vahel 7,5 miljonit eurot

Foto: Scanpix/Caro
Eesti Haiglate Liit (edaspidi EHL) väljendab oma tõsist murelikkust Eesti Haigekassa (edaspidi EHK) 2016.aasta eelarve osas. EHK nõukogule saadetud materjalidest nähtub, et eelarve projekti I ja II lugemise vahel on eriarstiabi eelarvet vähendatud täiendavalt 7,5 miljoni euro võrra.

Eesti Haiglate Liit eesotsas liidu juhi Urmas Sulega väljendab oma pöördumises haigekassa nõukogu esimehe, minister Jevgeni Ossinovski ja haigekassa juhi Tanel Rossi poole muret järgmise aasta suhtes.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708