10. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mustamäe polikliinik lammutatakse ja asemele kerkib uus hoone

Mustamäe polikliinik.
Foto: tallinn.ee
Kuigi algselt oli Lääne-Tallinna Keskhaiglal plaan Mustamäe polikliinik renoveerida, siis praegu leitakse, et mõistlikum on ehitada olemasoleva polikliiniku asemele uus tervisekeskus.

Tallinna abilinnapea ja Lääne-Tallinna Keskhaigla nõukogu esimees Merike Martinson ütles, et seoses tervisekeskuste perearstide ruumi nõuete muutusega 12m²-lt  16m²-le on haigla sunnitud Mustamäe polikliiniku asemele ehitama täiesti uue tervisekeskuse, sest renoveerimine selliste nõuetega eeldaks väga suuri ümberehitisi, mis ei ole otstarbekas.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099