21. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aasta arsti õnnitlemisel oli patsiendina kohal ka Savisaar

Professor Peep Talving ja tema kevadine patsient Keskerakonna esimees Edgar savisaar.
Foto: PERH/Terje Lepp
Tänavune aasta arst on PERHi erakorralise kirurgia keskuse juht professor Peep Talving, keda esimeste seas õnnitles tema selle aasta kuulsaim patsient Keskerakonna esimees Edgar Savisaar.

Eesti Tervise Fondi juht perearst Eero Merilind ütles, et valik oli tänavu väga keeruline, kuna välja pakuti 200 nime. Siiski jäi valik pidama professor Peep Talvingul, kes sai esmaspäeval õnnitlused nii Eero Merilinnult, endiselt presidendiproualt Evelin Ilveselt kui ka Edgar Savisaarelt.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099