21. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pildid: Eesti Aasta Arst 2015 on doktor Peep Talving

Eesti Aasta Arstiks 2015 kirurg Peep Talving
Foto: Terje Lepp
Eesti Tervise Fond ning portaali www.arst.ee lugejad valisid Eesti Aasta Arstiks 2015 kirurg Peep Talvingu, kes on Põhja-Eesti Regionaalhaigla kirurgiakliiniku ülemarst, Tartu Ülikooli arstiteaduskonna õppejõud ning Tartu kirurgiakliiniku arst-konsultant.

„Dr. Peep Talving on paljudele hea arsti võrdkuju – tark, korrektne, julge ning väärikas,“ lausus Eesti Tervise Fondi juhataja Eero Merilind. „Tervishoiusüsteemis on vaja inimesi, kes julgevad otsustada kriitilisel hetkel ning nad päästavad sellega elusid. Sellistest arstidest peaks eeskuju võtma terve Eesti tervishoiusüsteem, mis  juba ammu ootab julgeid otsuseid ning kaalutletud tegutsemist, et jääda ellu ning elada täisväärtuslikult.“

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099