Autor: Violetta Riidas • 28. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kukk: Talving on ka mulle toeks olnud

Autor: PERH

Peep Talvingut iseloomustab tema lähedane kaastöötaja PERHi kirurgiakliiniku juhataja Leonhard Kukk.

Leonhard Kukk: "Eks kindlasti võtab veel veidi aega, et ta siinse elu ja haigla traditsioonidega harjuks ning kohaneks. Talving on tõepoolest intensiivne inimene. Kirurgid võib olla ongi natuke sellised eksalteeritud ja soovivad aderanliinitaset tavapärasest kõrgemal hoida. 

Eks igal ühel väljendub see omamoodi – tema tahab väga ka õpetamise poolega tegeleda. Talving on toonud meile koolitusi ja on käivitanud haiglas mitmeid ettevõtmisi, kuid kaasa tõmbamise osas vajab ta aegajalt ka minu tuge. Inimesed on ju harjunud teatud asjadega ja muutuste sisseviimine toob alati probleeme. Eks see olegi meeskonnatöö.

Mul on ääretult hea meel, et me oleme selle kahe aastaga leidnud ühise arusaamise ja ta on ka mulle toeks olnud."

Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Hanna SultsMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 385
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708