Kuula artiklit
Autor: Violetta Riidas • 28. detsember 2015
Kuula artiklit
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kukk: Talving on ka mulle toeks olnud

Foto: PERH
Peep Talvingut iseloomustab tema lähedane kaastöötaja PERHi kirurgiakliiniku juhataja Leonhard Kukk.

Leonhard Kukk: "Eks kindlasti võtab veel veidi aega, et ta siinse elu ja haigla traditsioonidega harjuks ning kohaneks. Talving on tõepoolest intensiivne inimene. Kirurgid võib olla ongi natuke sellised eksalteeritud ja soovivad aderanliinitaset tavapärasest kõrgemal hoida. 

Eks igal ühel väljendub see omamoodi – tema tahab väga ka õpetamise poolega tegeleda. Talving on toonud meile koolitusi ja on käivitanud haiglas mitmeid ettevõtmisi, kuid kaasa tõmbamise osas vajab ta aegajalt ka minu tuge. Inimesed on ju harjunud teatud asjadega ja muutuste sisseviimine toob alati probleeme. Eks see olegi meeskonnatöö.

Mul on ääretult hea meel, et me oleme selle kahe aastaga leidnud ühise arusaamise ja ta on ka mulle toeks olnud."

Kukk: Talving on ka mulle toeks olnud
Kuula artiklit

Kukk: Talving on ka mulle toeks olnud

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099