29. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hea koostöö tagab astma korral edu

Väikelaps inhalaatoriga.
Astma olemuse, ravi ja arstidevahelise koostöö üle arutlesid GSK Eesti korraldatud seminaril perearst Kersti Veidrik ja pulmonoloog Svetlana Sergejeva. Toome Teieni esmalt perearsti ja siis eriarsti seisukohad. Kersti Veidrik, perearst (Rakvere, Lääne-Virumaa, 2015 parimate perearstipraksiste seas).

Astma on levinud krooniline haigus ning sellesse haigestumus on kogu maailmas viimastel aastakümnetel suurenenud. WHO hinnangul on üks protsent iga-aastasest ülemaailmsest haiguskoormusest põhjustatud astmast.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099