19. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haigekassa jätkab mullu käivitatud arendustega

Eesti Haigekassa juhatuse esimees Tanel Ross
Foto: Raul Mee
Eesti Haigekassa juhatuse esimees Tanel Ross heitis konverentsil Meditsiin 2016 tagasivaatava pilgu 2015. aasta tegemistele ning selgitas, et paljud algatatud arendused jätkuvad ka uuel aastal.

Möödunud aastale tagasi vaadates tõi Ross välja uue lepinguperioodi alguse perearstidega ning koos sellega esmatasandi teenustepaketi uuenemise: kasutusele võeti teraapiafond, mis võimaldab perearstil pakkuda logopeedi ja kliinilise psühholoogi teenuseid. Sel aastal laieneb perearstiabi teenustepakett: teraapiafondi lisandub füsioteraapia; e-konsultatsiooni tulevad uute erialadena juurde kardioloogia, gastroenteroloogia, ortopeedia, onkoloogia, allergoloogia; laiendatakse uuringufondi võimalusi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708