Autor: Violetta Riidas • 8. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ASSET viib traumakirurgia paremale tasemele

Peep Talving.
Foto: Eiko Kink
USAst alguse saanud koolitus õpetab traumakirurge surnukehadel, et nad oskaksid päästa elavaid.

Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) kirurgiakliiniku erakorralise kirurgia keskuse ülemarst, Tartu Ülikooli arstiteaduskonna külalisprofessor ja Tartu Ülikooli Kliinikumi kirurgiakliiniku arst-konsultant Peep Talving tõi eelmisel aastal kolleegidega Eestisse ATLSi koolituse ehk õpetuse, kuidas traumahaigele esimesel tunnil esmaabi anda. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708