8. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu Tervishoiu Kõrgkool koolitab tugipersonali ka väljaspool Tartut

Rakvere haiglas kõrgharitud õed aktusel diplomit kätte saamas.
Foto: Karolin Viilukas
Reedesel lõpuaktusel saatis Tartu Tervishoiu Kõrgkool teele 173 lõpetajat, teiste seas Rakvere haigla juures kõrghariduse omandanud 18 õde. Veebruaris aga alustasid Põlva haigla juures kaheaastast kutseõpet sealsed hooldustöötajad.

Rakvere haigla juures asus Tartu Tervishoiu Kõrgkool õdesid koolitama kaks aastat tagasi, mil õe lühendatud õppeajaga õppekavale olid õppima oodatud juba töötavad õed, kes soovisid omandada kõrgharidust õe õppekaval.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708