26. veebruar 2016

Ravimite Cardura, Cardura XL ja Zoloft tarneraskused

Autor: Julia-Maria Linna

Ravimiamet teatas tarneraskustest.

Müügiloa hoidja Pfizer Europe MA EEIG teatas ravimite Cardura 4 mg tablettide (toimeaine doksasosiin) ja Cardura XL 4 mg toimeainet prolongeeritult vabastavate tablettide tarneraskusest (toimeaine doksasosiin), mis kestavad vastavalt märtsi lõpuni ja aprilli lõpuni. Mõlamad ravimid on hetkel veel apteekides saadaval.

Müügiloa hoidja Pfizer Europe MA EEIG teatas ravimi Zoloft 50 mg õhukese polümeerikattega tablettide (toimeaine sertraliin) tarneraskusest, mis kestab eeldatavasti märtsi lõpuni. Ravim on osades apteekides veel saadaval, samuti on kättesaadavad teiste tootjate samas ravimvormis ja annuses olevad sertraliini sisaldavad preparaadid.

Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708