Ravimite Cardura, Cardura XL ja Zoloft tarneraskused

Ravimiamet teatas tarneraskustest.

Müügiloa hoidja Pfizer Europe MA EEIG teatas ravimite Cardura 4 mg tablettide (toimeaine doksasosiin) ja Cardura XL 4 mg toimeainet prolongeeritult vabastavate tablettide tarneraskusest (toimeaine doksasosiin), mis kestavad vastavalt märtsi lõpuni ja aprilli lõpuni. Mõlamad ravimid on hetkel veel apteekides saadaval.

Müügiloa hoidja Pfizer Europe MA EEIG teatas ravimi Zoloft 50 mg õhukese polümeerikattega tablettide (toimeaine sertraliin) tarneraskusest, mis kestab eeldatavasti märtsi lõpuni. Ravim on osades apteekides veel saadaval, samuti on kättesaadavad teiste tootjate samas ravimvormis ja annuses olevad sertraliini sisaldavad preparaadid.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. märts 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.