26. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ravimite Cardura, Cardura XL ja Zoloft tarneraskused

Autor: Julia-Maria Linna

Ravimiamet teatas tarneraskustest.

Müügiloa hoidja Pfizer Europe MA EEIG teatas ravimite Cardura 4 mg tablettide (toimeaine doksasosiin) ja Cardura XL 4 mg toimeainet prolongeeritult vabastavate tablettide tarneraskusest (toimeaine doksasosiin), mis kestavad vastavalt märtsi lõpuni ja aprilli lõpuni. Mõlamad ravimid on hetkel veel apteekides saadaval.

Müügiloa hoidja Pfizer Europe MA EEIG teatas ravimi Zoloft 50 mg õhukese polümeerikattega tablettide (toimeaine sertraliin) tarneraskusest, mis kestab eeldatavasti märtsi lõpuni. Ravim on osades apteekides veel saadaval, samuti on kättesaadavad teiste tootjate samas ravimvormis ja annuses olevad sertraliini sisaldavad preparaadid.

Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Hanna SultsMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 385
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708