Kuula artiklit
3. märts 2016
Kuula artiklit
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn võõrustab rahvusvahelist ravimite kvaliteedi alast konverentsi

Ravimid.
Foto: Andras Kralla/ÄP
27.-28. septembril 2016 toimub Tallinnas rahvusvaheline ravimite kvaliteedi alane konverents "The European Pharmacopoeia & The Quality of Medicines: Tackling future challenges together".

Konverentsi korraldab Euroopa Nõukogu allorganisatsioon European Directorate for the Quality of Medicines & HealthCare (EDQM) tähistamaks Euroopa farmakopöa 9. väljaande avaldamist, teatas Ravimiamet.

Euroopa farmakopöa on ravimites sisalduvate toimeainete ja abiainete kvaliteedistandard, mis on kasutuses üle maailma sh Eestis. Ligi 3000 monograafiast ja üldartiklist koosnev Euroopa farmakopöa 9. väljaanne ilmub käesoleva aasta sügisel ning jõustub 1. jaanuaril 2017.

Kahepäevane konverents on jagatud plenaaristungiteks ning paralleel-sessioonideks, mille jooksul käsitletakse aktuaalsemaid ravimite kvaliteeti puudutavaid teemasid, hõlmates bioloogilisi ravimpreparaate, uute/kaasaegsete tehnoloogiate mõju monograafiatele, arenguid ja muudatusi ravimites esineda võivate lisandite määramisel, abiaineid ja teisi ravimite komponente.

Konverentsile on oodatud kõik osapooled, kes tegelevad ravimite kvaliteedi küsimustega: ravimite, toime- ja abiainete tootjad, teadus- ja arendustegevuse, kvaliteedi kontrolli ja hindamisega seotud asutused, ravimiametid ja ministeeriumid. Esialgne ajakava ja registreerimisinfo on leitav EDQMi kodulehelt.

Tallinn võõrustab rahvusvahelist ravimite kvaliteedi alast konverentsi
Kuula artiklit

Tallinn võõrustab rahvusvahelist ravimite kvaliteedi alast konverentsi

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708