4. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elite sünnitusosakond jätkab ainult keisrilõigetega

Elites näevad beebid ilmavalgust ainult keisrilõike teel.
Foto: Andras Kralla/ÄP
Eelmise aasta aprillist on Elite kliiniku sünnitusosakond tegutsenud ilma riikliku toeta, mis patsiendi jaoks tähendab seda, et kõik sünnitusega seotud kulud peab ka Eesti ravikindlustusega patsient maksma oma taskust

Kliiniku juht Andrei Sõritsa avaldas lootust, et ükskord jõuab ka Eestisse patsientide vaba liikumine ja inimene hakkab ise otsustama, mis haiglasse ja/või arsti juurde ta pöördub raviks ning haigekassa raha liigub koos patsiendiga, mitte haigekassa ametniku voli järgi. „Riiklike haiglate süsteemi korrastamine ei peaks toimuma erasüsteemi hävitamise kaudu. Konkurentsi kaotamine Eesti meditsiinis ei ole patsientide huvides,“ leidis Sõritsa.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708