17 märts 2016 12:30

Vähiravifondi on tabanud abitaotluste buum

Vähiravifondi "Kingitud elu" juhataja Toivo Tänavsuu Viru keskuses fondile raha kogumas.  Foto: Terje Lepp

Vähiravifondi „Kingitud elu” on sel aastal tabanud suur abitaotluste buum. Kui mullu sai fondilt toetust 50 inimest, siis tänavu on mõne kuuga õlg alla pandud juba ligi 20 inimese hädavajalikule ravile. Tartu pereisa Erik Saare on üks neist.

Vähiravifondi on sel nädalal kogunenud Tartu pereisa Erik Saare raviks annetusi kokku üle 13 000 euro. Ühe mehe võitlust raske haigusega on toetanud ligi 500 eestimaalast.

Laekunud annetused kindlustavad 49aastasele kahe tütre isale Erikule kopsuvähiravimi Xalkori vähemalt kolmeks kuuks.

„Just sellist Eestit me tahtsimegi, kus eestimaalased - emakeelena nii eesti kui ka vene keelt rääkivad inimesed - tõttavad omadele appi ning toetavad endale jõukohase panusega, olgu selleks 1 euro või 500 eurot. Eriku ja fondi nimel tänan kõiki annetajaid,” ütles vähiravifondi „Kingitud elu” juhataja Toivo Tänavsuu.

„Kutsun kõiki eestimaalasi, nii eraisikuid kui ka ettevõtteid, üles hakkama „Kingitud elu” püsiannetajateks, toetades vähihaigeid igakuise jõukohase annetusega. Üheskoos saame kindlustada viimase õlekõrre ning elamise ja tervenemise võimaluse kõikidele Eesti inimestele,” lisas Tänavsuu.

Jätkuvalt on vähiravifond „Kingitud elu” toetanud kõiki abivajajaid, kes fondi poole on pöördunud ning kuuluvad fondi sihtgruppi ehk nn mittekulutõhusate vähihaigete hulka, kelle jaoks ei jätku haigekassal raha.

Jaga lugu:
Seotud lood
MEDITSIINIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Meditsiiniuudised igal nädalal enda postkasti.

Meditsiiniuudised.ee toetajad:

Kadi Heinsalu
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Aet Trisberg
Aet TrisbergAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0455
Violetta Riidas
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret Trull
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Karin Tamm
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja Kõrv
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708