Autor: Violetta Riidas • 9. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

HUSi patsientide andmed vedelesid Vantaal ühiselamu hoovis

Muu prahi hulgas vedelesid ka HUSi patsientide dokumendid.
Foto: Helsingin Sanomat
Vantaal asuva tudengite ühiselamu hoovis vedelesid dokumendid kümnete inimeste tervisandmetega.

Veresoonte kirurgia kliiniku patsientide dokumendid leiti Vantaal asuva  tudengite ühiselamu hoovist prügikastide kõrval vedelenud seljakotist ja kilekotist riiete, kassiliiva ja muu prahi vahelt. Iga möödakäija võis tutvuda patsientide isikuandmete, haigusloo ja analüüsitulemustega, mis pärinesid aastatest 2012–2015, kirjutas Helsingin Sanomat.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708