11. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haigekassa raha kulus 17,2 miljonit eurot rohkem kui mullu

Foto: Scanpix/Caro
Käesoleva aasta esimeses kvartalis moodustas haigekassa tervishoiuteenuste tellimus 201 miljonit eurot, mis on 17,2 miljonit eurot enam kui möödunud aasta samal perioodil. Ravimeid kompenseeriti ligi 34 miljoni euro eest ning ajutisi töövõimetushüvitisi maksti 39,6 miljonit eurot.

Eelmise aasta I kvartaliga võrreldes kasvas tervishoiuteenuste rahastamine 9% ehk veidi üle 17 miljoni euro võrra. Ennetusprojektide rahastamine on 2016. aasta I kvartalis võrreldes eelmise aasta sama perioodiga kasvanud 8%, üldarstiabi rahastamine 10%, eriarstiabi 9%, õendusabi 7% ja hambaravi 13%.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708