12. august 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tuul Sepp: miks siis on tippsportlased põdurad?

Tuul Sepp.
Foto: Postimees/Scanpix
Tippportlased tunduvad olema haigustele vastuvõtlikumad kui pühapäevasportlased. Miks see nii on, arutleb kolumnist Tuul Sepp.

Sportimine teeb tugevaks ja terveks – kes poleks seda kuulnud või ise kogenud. Liigutamine kulutab ülearuseid kaloreid, tugevdab lihaseid ja tervist. Ometi tunduvad tippsportlased, kes võiksid tänu pidevale treenimisele eriti rohkesti spordi kasulikku mõju nautida, olema haigustele hoopis vastuvõtlikumad kui pühapäevasportlased. Millest see tuleb, kirjutab Sepp Postimehe arvamusportaalis.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708