8. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rõivas: ükski rahandusminister ei tohi mõjutada prognoose

Eesti peaminister Taavi Rõivas.
Foto: Andres Haabu/ÄP
Valitsuse pressikonverents elavnes täna silmnähtavalt, kui teemaks tõusis taas haigekassa eelarve puudujääk. Ossinovski ja Sesteri vaidluse peale kinnitas lõpuks peaminister Taavi Rõivas, et kumbki minister tööst ilma ei jää ja kompromiss küsimuses leitakse.

Peaminister sõnas haigekassa defitsiidist rääkides, et ta on seda rahandusminister Sven Sesteri ja tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovskiga põhjalikult arutanud, kirjutab Postimees.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708