Autor: Meditsiiniuudised • 12. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Iivi Luik: värkse Eesti toit on tervise alus

Tervishoiutöötajate kutseliidu president Iivi Luik.
Foto: Raul Mee/ÄP
Arstide Liit ja tervishoiutöötajate kutseliit jagavad põllumeeste muret kodumaise toidutootmise säilimise pärast ning toetavad nende tegevust maaelu probleemidele tähelepanu juhtimisel.

"Värske ja tervislik Eesti toit on üks rahva hea tervise aluseid," ütles tervishoiutöötajate kutseliidu president Iivi Luik. Ta selgitas, et põllumajandust, tervishoidu ja haridust seovad sarnased probleemid – liigne tsentraliseerimine ja Exceli tabeli eelistamine inimestele. „Meie koostööl on ühine eemärk, et elu Eesti erinevates piirkondades säiliks ja areneks, ja koos on kergem poliitikuid märkama ja ärkama panna,“ lisas Luik.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099