Autor: Meditsiiniuudised • 12. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine. Iivi Luik: värkse Eesti toit on tervise alus
Tervishoiutöötajate kutseliidu president Iivi Luik.
Foto: Raul Mee/ÄP
Arstide Liit ja tervishoiutöötajate kutseliit jagavad põllumeeste muret kodumaise toidutootmise säilimise pärast ning toetavad nende tegevust maaelu probleemidele tähelepanu juhtimisel.
"Värske ja tervislik Eesti toit on üks rahva hea tervise aluseid," ütles tervishoiutöötajate kutseliidu president Iivi Luik. Ta selgitas, et põllumajandust, tervishoidu ja haridust seovad sarnased probleemid – liigne tsentraliseerimine ja Exceli tabeli eelistamine inimestele. „Meie koostööl on ühine eemärk, et elu Eesti erinevates piirkondades säiliks ja areneks, ja koos on kergem poliitikuid märkama ja ärkama panna,“ lisas Luik.