Autorid: Meditsiiniuudised , Meditsiiniuudised, mu.ee • 14. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ossinovski: tervishoiusüsteem vajab pikemat perspektiivi

Tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski.
Foto: Raul Mee/ÄP
Tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski kinnitas täna hommikul Terevisioonis, et Eesti tervishoiusüsteem vajab pikaajalises perspektiivis muutmist, kuid see ei saa tulla inimeste omaosaluse arvelt.

Tervise- tööminister Jevgeni Ossinovski kinnitas täna hommikul Terevisioonis esinedes, et selle aasta haigekassa miinused on tekkinud eelkõige kolme peamise ühekordse murekoha tõttu - ennustatust rohkem oli haiguslehe väljamakseid, samuti uus c-hepatiidi ravim ning kolmas osa on haiglate ületöö, mida varem selles ulatuses pole olnud. "Kuna järjekorrad pole vähenenud ja on tehtud ületööd, siis see tähendab seda, et paljud patsiendid tulevad mitteplaanilist teed pidi, erakorraliselt ja on ka keerulisemad, ühe patsiendi ravimise hind on tõusnud," selgitas Ossinovski.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708