Autor: Violetta Riidas • 22. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Silma- ja nahaarstile tuleb saatekirjanõue

Praegu on kõige pikemad ooteajad silmaarstile, kuid saatekirja nõude tulemusena peaksid need lühenema.
Foto: Scanpix/Caro
Tänasel valitsuse pressikonverentsil ütles tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski, et pikkade järjekordade üks oluline põhjus on ebavajalikud eriarsti visiidid, mistõttu tulevikus naha- ega silmaarstile perearsti saatekirjata enam ei saa.

Ossinovski sõnul on valitsuse eesmärk vähendada saatekirjata erialade hulka. Ta rääkis, et perearstidel on üldiselt pädevus anda naha- ja silmahaiguste kohta hinnang patsiendi ravivajadusele ja teda paremini suunata, kirjutas Postimees Tervis.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708