Autor: Violetta Riidas • 28. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sule: Ületöö maht eelmisest aastast poole suurem

Urmas Sule, Eesti haiglate Liidu esimees
Foto: Andras Kralla/ÄP
Eesti Haiglate Liidu juht Urmas Sule ütleb, et haigekassa poolt varasemast veelgi madalama koefitsiendi saanud ületöö maht on võrreldes eelmise aastaga poole suurem.

Sule: "Käesoleval aastal on kõigi haiglate tervishoiuteenuste osutamise lepingute mahud väga piiratud. Need on väiksemad kui 2015. aastal ja seda nii esimesel kui ka teisel poolaastal. Võrreldes eelmise aastaga on esimesel poolaastal lepingut ületava töö maht poole suurem ja puudutab väga paljusid erialasid. Iseäranis loomulikult neid, kus erakorralise töö hulk on suurem ja statsionaarset arstiabi rohkem. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708