Autorid: Meditsiiniuudised , Meditsiiniuudised, mu.ee • 11. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Täna lehes: Juhataja ametiautoga sõidab tihti terve haigla

Head lugemist!
Foto: Meeli Küttim
Ametiauto ei ole isikliku mugavuse väljendus, vaid linnastumise kiirteel hädavajalik töövahend, kinnitavad haiglajuhid täna ilmuva Meditsiiniuudiste kaaneloos. Isegi need, kes ise töösõidukit ei kasuta.

Uurisime, paljudel haiglajuhtidel on auto haigla poolt ja paljud kasutavad iseenda oma. Selgus, et paljudel haiglajuhtidel on istumise all isiklik sõiduauto ja neil pole mingit vajadust tööauto järele. Tallinnas sõidetakse vahel isegi ühistranspordiga. Seega Pärnu haigla juhi Urmas Sule autohange, millele tänu Postimehe artiklile ka laialt kaasa elatakse, on pigem erandlik.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708