Autorid: Meditsiiniuudised , Meditsiiniuudised, mu.ee • 11. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ühtne arhiiv – vähem uuringute üle tegemist

Doktor Maret Talk.
Foto: PERH
Põhja Eesti Regionaalhaigla radioloogiakeskuse juhataja Maret Talk ütleb, et kui uuringud on ühtses arhiivis, mis on kõigile tervishoiuteenuse osutajatele hõlpsasti ligipääsetav, siis puudub vajadus neid üle teha.

Maret Talk on arstide liidu seisukohaga nõus: haigekassa andmed kordusuuringute kulu kohta lükkavad ümber doktor Peeter Mardna subjektiivsel arvamusel põhinenud väited "Pealtnägija" saates.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708