Autor: Mirjam Esperk • 26. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rehemaa: haiglaarstidel on keskmiselt 14 ületundi

Arstide liidu peasekretär Katrin Rehemaa.
Foto: Raul Mee/ÄP
TAI uuringus saadud keskmine ületöötundide arv ei kajasta reaalset arstide ületunde, hindas arstide liidu peasekretär Katrin Rehemaa.

Arstide liidu peasekretäri Katrin Rehemaa sõnul ei peegelda Tervise Arengu Instituudi (TAI) uuringus saadud keskmine ületundide arv - 8 tundi -  reaalset olukorda, kuna näiteks perearstid ja ainult ambulatoorselt töötavad eriarstid enamasti ületunde ei tee. Haiglaarstidel oli Rehemaa sõnul ületööd keskmiselt 14 ületundi kuus. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708