Autor: Violetta Riidas • 2. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apteekide Ühendus: Sotsiaalministeerium tegutseb veelgi varjatumalt

Eesti Apteekide Ühenduse juhatuse liige Tanel Terase
Foto: Raul Mee
Eesti Apteekide Ühendus pöördus riigikogu sotsiaalkomisjoni poole etteheitega, et osapooli pole taas kaasatud ravikindlustusseaduse muutmise protsessi, kuigi vastava märkuse on teinud ka justiitsministeerium.

MTÜ Eesti Apteekide Ühendus pöördus sotsiaalkomisjoni esimehe ja liikmete poole liikmete nimel seoses riigikogu sotsiaalkomisjoni poole, et juhtida tähelepanu ravikindlustusseaduse muutmise protsessi varjatusele. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708